torstai 16. lokakuuta 2014

Eesti, Eesti, Eesti, kaipan sinne p*rk*l**sti.

Riparin jälkeen pääsin vihdoinkin kotia! Unirytmi oli mennyt vähän sekaisin, mutta muuten jaksoin ihan hyvin. Sitten oli tietysti konfirmaatio, missä olin mukana toivottamassa onnea riparilaisille ja sen jälkeen oli rippiralli. Tarjoilu oli erittäin hyvää.
 Heinäkuun puolessa välissä meidän oli tarkoituksena käydä sukulaisten luona Etelä-Suomessa. Niin kävimmekin, mutta löysimme itsemme pian Viking Linelta, joka oli lähdössä Viroon. Sitä ennen en ollut käynyt Virossa kertakaan. Ajattelin Eestinlaivasta, että se  olisi täynnä suomalaisia, joilla olisi kärryt täynnä viinaa. Ei ollut, ainakaan vielä. Eihän se laiva vielä edes ollut Virossa. Laivalla kohtasimme pari lapinkoiraa, jotka olivat menossa koiranäyttelyyn. Toinen koirista oikein esitteli itseään ohikulkijoille. Oli kuulkaas niin sööttinä, että. Toinen koira taas katsoi alta kulmien, ikään kuin peloissaan. Koiria siellä oli aika paljon. Kissoja en nähnyt yhtään.

 
 


Kuva laivan kannelta. Sää oli mitä kaunein.
Kannella kävelyn jälkeen menimme syömään ja Tax-Free kauppaan. En ostanut sieltä vielä mitään.
Yövyimme täällä.
Aamudarra.
Olisipa meillä Suomessakin tällaiset miesten vessat.
Jonkun rikkaan eestiläisen hieno Lamborghini. Ei siellä Virossa tapahtunut oikeastaan mitään hauskaa, tai jännää, mistä voisin kertoa teille. No, tapahtui siellä yksi juttu! Nimittäin, siellä hotellissa, missä me yövyttiin oli kylpylä. Siellä oli jos jonkinlaista laitetta ja elämystä. Oli porealtaita, suolasauna, mineraalisauna, savusauna, ja ennen kaikkea: SAUNA! Mutta siinä oli yksi huono puoli. Se sauna oli itessään hieno rakennus, ei siinä mitään, mutta se löylykauha... Olisittepa nähneet sen! Se löylykauha, millä heitetään vettä, niin se kauha siinä, oli MUNAKUPIN kokoinen!!!!!
Se oli vielä paljon pienempi kuin tuo! Niin yritä tuolla heittää sitten löylyä. No, minä sitten aloin siinä heitellä löylyä ja se onnistu ihan hyvin, kunnes siihen tuli sitten joku venäläinen selittää jotakin, mistä mie en ymmärtänyt yhtään mitään. Se heilutteli siinä käsiään ja urahteli, kuin luolamies. Sitten mun serkun poikakaveri sanoi mulle, että heittäisin sillä ämpärillä vettä kiukaaseen. Olisin minä heittänytkin, mutta se ämpäri sattui olemaan kuuma. Sanoin sille venäläiselle, että:- It's hot. -Aah, venäläinen vastasi. Se alkoi taas selittää jotakin, enkä ymmärtänyt yhtään mitään, mutta onneksi sentään serkkuni poikakaveri ymmärsi. Hän tulkkasi minulle, että heittäisin löylyä kiukaalle pujotellen. Siis siten, että sitä vettä menisi joka puolelle kiviä. Se onnistui ihan hyvin. Lopulta mie kyllästyin siihen ja läksin pois. Viron reissu onnistui ihan hyvin. Viro on hieno maa, ja siellä asuu hienoja ihmisiä. Ostin itelle sieltä nahkatakin ja aurinkolasit.
Nahkatakkinen poika. Seuraavalla viikolla oli sitten luvassa partioleiri!!!!!!!!!! Siitä sitten ensviikolla! See you, readers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti