lauantai 22. lokakuuta 2016

Roihu 2016: Neljäs päivä

Hei kaikille! Aluksi huomautus muutamasta asiasta:

1. Osa näissä kirjoituksissa esiintyvien ihmisten nimistä on muutettu. Osa on taas vedetty hatusta. Tosin jos haluatte, että puhun ihmisistä heidän oikeilla nimillään niin sehän sopii.
2. Jokaisen kappaleen alussa mainitaan päivä, kuukausi, kellonaika ja paikka.
3. Joidenkin kappaleiden lopussa on kappaleeseen liittyvä biisi/musiikkivideo/video. Kuunnelkaa/katsokaa se, niin lukemisesta tulee vielä monipuolisempaa.
4. Spotifysta löytyy Roihu-seikkailuni soittolista(Pegi: Roihu 2016).
5. Kaikkia mainitsemisen arvoisia keskusteluita, joita kävin leirillä tapaamieni ihmisten kanssa, en muista kunnolla, mutta yritän koota ne näihin kirjoituksiin niin hyvin kuin muistan.
6. Antakaa palautetta, jos haluatte. Saa myös kommentoida. Asiattomat kommentit poistetaan.
7. Jakakaa sosiaalisessa mediassa kirjoituksiani tai kertokaa kavereille, jos haluatte.
8. Nauttikaa.

18.7. 08:00 Hurman Staabila

Uusi päivä ei näyttäytynyt harmaana, vaan vihdoinkin aurinkoisena ja lämpimänä aamuna, joten aurinkorasvalle löytyi käyttöä. Pääasia, että kerrankin oli kaunis leiripäivä.

Michael Bublé - It's A Beautiful Day [Official Music Video]: https://www.youtube.com/watch?v=5QYxuGQMCuU


18.7. 08:15 Hurman ruokailupaikka (Jussin katos)

Aamupalalla.


18.7. 09:00 STAGE

Aurinko porottaa kuumana ylhäältä ja aamun ensimmäisenä tehtävänä on rakentaa kakkoslavan bäkkäri. Niinpä kannamme lankkuja, pressuja, vanerilevyjä, nitojakoneen ja muita tarvittavia kamppeita pakuun. Matkustamme kakkoslavalle ykkösluokassa, eli pakun takakontissa.

18.07. 09:30 Kakkoslava

Kakkoslavalle päästyämme ruvetaan hommiin. Aluksi ruuvaataan vanerilevyt trukkilavalattian päälle, jonka jälkeen niitataan kokolattiamatto vanerilevylattian päälle, ja bäkkärin lattia on valmis.

Lattian valmistuttua laitoimme lankut paikoilleen. Niistä tulisi oviaukot ja sivuseinät.

Oviaukkojen ja seinien valmistuttua pistimme vielä pressut pystyyn erottamaan bäkkärin 2 huonetta toisistaan ja oviaukkoihin oviksi.

18.07. 10:50 Kakkoslava

Kakkoslavan bäkkäri oli nyt sen perustarpeita vaille valmis (sähköt, pöydät, tuolit, kellot, jne...). Laitoimme vielä portit bäkkärin ympärille, ettei sinne tulisi kutsumattomia vieraita.

Kakkoslavan bäkkäri sisältä kuvattuna.



18.7. 12:00 Hurman ruokailupaikka (Jussin katos)

Lounas.

18.7. 13:00 STAGE

Lähdemme Harryn kanssa etsimään jotain tärkeää tavaraa Stagelle. Löydämme sen infopisteen läheisyydessä olevasta kontista.

18.7. 17:00 Hurman ruokailu (Jussin katos)

Päivällinen, Tavaranetsinnän jälkeen ei tapahtunut mitään merkittävää, joten siltä aikaväliltä en kirjoita mitään.


18.7. 18:00 STAGE

Johtajillamme on tärkeä kokous huomisen päivän töihin liittyen. Tämän päivän työt meidän osaltamme on jo tehty.

18.7. 21:00 Hurman ruokailupaikka (Jussin katos)

Iltapalalla.
Ruuanjakelupisteelle päästyäni minut hurmaa kaakaon makea tuoksu. Kun saan sitä juomakupilleni, se ei enää vaikutakaan niin hurmaavalta. Kaakao on vaalean väristä, ja kuplista päätellen erittäin paksua (rasvaista). "Etkö ota lisää," ruuanjakelija kysyy minulta. "No, voimmä ottaa," vastaan, sillä kupissani oli kaakaolle vielä tilaa, ja en kehdannut kieltäytyä.
Ruokapöydässä keskustelu kävi kaakaosta kuumana. Vihdoin ja viimein yksi ruokapöydästämme uskaltautuu maistamaan tätä hurmaavan tuoksuista, mutta kummallisen näköistä kaakaota. Odotamme silmä kovana hänen reaktiotaan. Hän nostaa juomakupin huulilleen, ottaa huikan, nielaisee, ja sanoo: "On tää ihan hyvää."
Maistan itsekin kaakaota ja kyllä, tämä on hyvää, makeaa ja täyteläistä. Kun sitä tarkemmin nuuhkii, se tuoksuu kuitenkin vuohenjuustolle. Tämä selittyy sillä, että iltapalalla tarjoiltuun kaakaoon on lisätty kaikki raksalla käytettävissä olleet ruokakermat, kun maitoa piti säästää kahville. Join siis elämäni ensimmäistä ruokakermakaakaota, ja makuelämys oli sekä maukas(maku parani loppua kohden), että mielenkiintoinen (se tuoksui vuohenjuustolle).

Martti Servo & Napander - Ufo tarjosi kaakaon: https://www.youtube.com/watch?v=0P4CgbTictk

18.07 klo 22:00 Keidas

Jälleen kerran päätän mennä Keitaalle saunomaan. Saunassa aloitetaan tutustumiskierros, sillä olisi kiva tietää, kuka kukin on, ja mitä tekee raksalla ja myöhemmin varsinaisella leirillä. Muutama saunoja on kotoisin Tuusulasta, joille tulee pientä kuittailua Keravan suunnalta. Tuusulassa ei ole juna-asemaa, kun taas Keravalla on. Loput saunojista olivat mm. palomiehiä ja MarCom-tiimiläisiä.

18.7. 23:30 Hurman Staabila

Se oli sellainen päivä. Ei kovin tapahtumarikas, mutta leiripäiviä on vielä monta jäljellä, joista osa voi hyvinkin olla tapahtumarikkaampia kuin tämä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti