sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Pegi: Roihu 2016: Kolmas päivä

Hei kaikille! Aluksi huomautus muutamasta asiasta:

1. Osa näissä kirjoituksissa esiintyvien ihmisten nimistä on muutettu. Osa on taas vedetty hatusta. Tosin jos haluatte, että puhun ihmisistä heidän oikeilla nimillään niin sehän sopii.
2. Jokaisen kappaleen alussa mainitaan päivä, kuukausi, kellonaika ja paikka.
3. Joidenkin kappaleiden lopussa on kappaleeseen liittyvä biisi/musiikkivideo/video. Kuunnelkaa/katsokaa se, niin lukemisesta tulee vielä monipuolisempaa.
4. Spotifysta löytyy Roihu-seikkailuni soittolista(Pegi: Roihu 2016).
5. Kaikkia mainitsemisen arvoisia keskusteluita, joita kävin leirillä tapaamieni ihmisten kanssa, en muista kunnolla, mutta yritän koota ne näihin kirjoituksiin niin hyvin kuin muistan.
6. Antakaa palautetta, jos haluatte. Saa myös kommentoida. Asiattomat kommentit poistetaan.
7. Jakakaa sosiaalisessa mediassa kirjoituksiani tai kertokaa kavereille, jos haluatte.
8. Nauttikaa.

17.7. 08:00 Hurman Staabila

Uusi päivä näyttäytyy harmaana, eikä vieläkään ole ollut aurinkoista aamua.

17.7. 08:15 Hurman ruokailu (Jussin katos)

Seisomapaikan saatuani kiinnitän huomioni vasemmalla puolellani syövään mieheen, jonka partiopuvun hihassa on merkki, jossa lukee "JOTI." Merkissä on mm. Islannin ja Latvian liput.
"Onko Islannissa ollut Jamboree," kysyn häneltä. " Ei, tämä on "Jamboree On The Internet-"merkki. Se tarkoittaa Jamboreeta netissä." "Maksaako se mitään?" "Ei, se on ihan ilmainen. Se järjestetään vuosittain lokakuussa. Olet vain sillä JoTin sivulla silloin."
JOTA (Jamboree On The Air) ja JOTI (Jamboree On The Internet) ovat radioiden ja Internetin välityksellä järjestettävät tapahtumat jokaisen vuoden lokakuun kolmantena viikonloppuna. Silloin partiolaiset ympäri maailmaa kokoontuvat radioiden ja netin ääressä vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan muiden maiden partiolaisiin. Osallistumisesta voi saada tapahtumamerkin. Lisätietoa JOTA:sta ja JOTI:sta saat osoitteessa http://toiminta.partio.fi/ohjelman-tuki/kansainvalisyys/jota-joti

17.7. 09:00 STAGE

Eilen saimme miksauspöydän ja kuvaustornit valmiiksi. Tänään olisi luvassa päälavan portaiden tekoa. Aluksi lankkujen ja lautojen kantoa lavan eteen.


 Valmistuvat portaat.

Stairway to Heaven Led Zeppelin Lyrics: https://www.youtube.com/watch?v=qHFxncb1gRY

17.7. 11:30 STAGE

Päälavan portaat ovat valmiina, ja ne ovat kuin sen suomalaisen kesämökin saunan portaat; yhtä kauniit ja sileät.

17.7. 12: 00 Hurman ruokailu (Jussin katos)

Ruokaa!

17.7. 13:00 STAGE

Kannamme lankkuja, lautoja, laudanpätkiä, vaneerilevyjä ja työkaluja pakuun, sillä seuraavaksi on luvassa kakkoslavan backstagen laittaminen kuntoon.
Lankut ovat sen verran pitkiä, että joudun istumaan pakun takakontissa ja pitämään lankkuja paikoillaan avoimesta ovesta, etteivät ne putoaisi kyydistä. Poliisi ei olisi pitänyt tästä kuljetusmetodista.
























17.7. 13:15 FRONTSTAGE(kakkoslava)

Pakuajelun jälkeen alamme tekemään kakkoslavan bäkkärin (backstagen) lattiaa. Aluksi trukkilavat ruotuun.


17.7. 14:00 FRONTSTAGE(kakkoslava)

Seuraavaksi vaneerilevyjen laittoa trukkilavojen päälle.

17.7. 15:00 FRONTSTAGE(kakkoslava)

Kakkoslavan lattia on valmis! Jonkin firman pitäisi pystyttää vielä kakkoslavan teltta, joten jäämme odottamaan ohjeita.

17.7. 17: 00 Hurman ruokailu (Jussin katos)

Mitään ihmeellistä ei tapahtunut eikä ohjeita kuulunut, joten menimme syömään.

17.7. 18:00 FRONTSTAGE(kakkoslava)
Odotamme edelleenkin, että joku firma tulee pystyttämään kakkoslavan bäkkärin teltan, mutta mitään ei kuulu.

Avicii - Waiting For Love: https://www.youtube.com/watch?v=cHHLHGNpCSA

17.7. 19:00 FRONTSTAGE(kakkoslava)

Firma, jonka piti pystyttää bäkkärin teltta, on jo poistunut leirialueelta. Päätämme kuitenkin kokeilla teltan pystytystä omin voimin.

17.7. 20:00 FRONTSTAGE(kakkoslava)

Yhteistyömme tuottaa tulosta, ja bäkkärin teltta on pystyssä!


17.7. 21:00 Hurman ruokailu (Jussin katos)

Iltapalalle päästyäni siirryn pöydän ääreen, jossa on partiolaisia mm. Raisiosta.
"Eikös se Raisio ole siinä jossakin Turun lähellä," kysyn raisiolaiselta. "On joo." "Turku on kuulemma hieno kesäkaupunki." Tämän kuultuaan raisiolainen näyttää loukkaantuneelta. "Turkuko muka hieno kesäkaupunki?! Kuka niin sanoo?" "Rasmus Ristolainen(Buffalo Sabresin pakki NHL:ssä, joka on kotoisin Turusta). Tosin aina kun sinne menee, siellä paistaa aurinko, mutta kun sieltä menee pois, sataa vettä." "Niinpä." 
Itse olen käynyt Turussa vain kerran elämässäni, ja silloin paistoi aurinko. Vaikutti se ihan mukavalta kaupungilta. Kauniita vanhoja rakennuksia, hieno jääkiekkoseura, ja kaupunki, josta tulee ehdottomasti Suomen hienoimpia jääkiekkoilijoita, esim. Saku ja Mikko Koivu, Rasmus Ristolainen, Mikko Rantanen jne... Mutta kun sieltä tosiaan oli lähdössä pois, satoi vettä. Kumma juttu...

17.7. 22:00 Keidas

Keitaalla jälleen kerran saunomassa! Saunan oven mennessä kiinni ja auki saunasta kuuluu klassinen "OVI KIINNI-"huuto. Mietimme saunassa, että pitäisikö saunan oveen laittaa kiinni sellainen automaattinen kaiutin, mistä kuuluisi aina "OVI KIINNI," kun saunan ovi menee auki. Kun saunan ovi aukesi ties kuinka monennen kerran ja rupesimme huutamaan, ovelta ei kuulunutkaan "Joo, joo," vaan "HILJAA!" Kyseessä oli nimittäin yksi Keitaan työntekijä, joka lämmitti mm. Keitaan saunoja, joten kun hän tuli saunaan, niin silloin ei kukaan huutanut.

Haloo Helsinki! - Huuda!: https://www.youtube.com/watch?v=f5UKLeMl9Uc

17.7. 23:30 Hurman Staabila

Päivä taas pulkassa. 












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti