sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Tästä vuodesta

Moro vaan kaikille pitkästä aikaa!Ei ole tullut kirjoitettua pitkään aikaan, koska tässä on ollut sen verran paljon kiireitä ja muita tohinaa, että se sille kirjoittamiselle ei ole jäänyt oikein aikaa, mutta nyt sitä aikaa on, eli eiköhän aloiteta!
Olen menossa ensiviikolla YSP-kurssille. Se on sellainen kurssi, missä partiolaisista eri puolilta Suomea, tehdään oman piirinsä medialähettiläitä. Eli opitaan, miten voidaan kertoa ihmisille partiosta, miten käytetään partioviestintää jne. Itse asiassa, olen ainoa lappilainen joka on siellä kurssilla. Muut ovat sitten Pohjanmaalta, pääkaupunkiseudulta ja muualta päin Suomea. Odotan kurssia innolla :)! Sittenhän on tietysti tarpojien ryhmänohjaamista silloin, kun heillä on kokouksia. Meitä ryhmänohjaajia on yhteensä 4, eli tuskinpa siitä vaikeaa tule. En usko.
Helmikuussa pidetään partiotahti Keminmaassa. Partiotahti on sellainen Lapin Partiolaisten järjestämä vuosittainen tapahtuma eri puolilla Lappia, minne Lapin Partiolaisia eri lippukunnista tulevat viettämään aikaa, hengaamaan kavereitten kanssa jne.
Siellähän on sitten tietysti töitä ja ohjelman vetämistä, ilman muuta.
Lukiossa on tietysti ensvuoden kurssivalinnat, jotka tulee valituksi ensviikon keskiviikkona. Ite aattelin kirjoitaa YO-kirjoituksissa saksan, ruotsin, englannin, äidinkielen, historian, yhteiskuntaopin ja uskonnon.

Ei kait tässä muuta ihmeellistä, palataan ja hyvää alkanutta vuotta 2015 kaikille!