sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Murina 5/5 Iltanuotio

Heippatirallaa!
Kun olimme saaneet leiriolympialaiset päätökseen, vuorossa oli iltanuotion suunnittelu. Mietittiin seikkailijoitten kanssa (Olin ainoa keminmaalainen Tarpoja.) sellaista vitsikilpailua, ja sehän sitten tehtiin, mutta sitä ennen oli vielä yksi laji leiriolympialaisissa. Akkunusjoelta piti tuoda vettä oman joukkueensa kulhoon ilman ämpäriä, eli piti vedentuonnissa käyttää hiuksia, lakkeja, vaatteita ja kaikkea mahdollista. Kovan kilpailun päätteeksi sai mennä uimaan, ja oli muutenkin sen verran lämmin ilma, eli paita pois ja uimaan!
Myöhemmin illalla oli sitten vuorossa iltanuotio! Kaikista parasta iltanuotiossa on mielestäni yhdessäolo, ohjelmat ja laulut. Aluksi kemiläiset esittivät jonkinlaisen taikurishown. En muista, mitä siinä tapahtui, mutta se oli ihan hyvä. Tykkäsin. Sitten tuli meidän vitsikilpailun vuoro. Kilpailijoita oli viisi. Ensimmäinen vitsi ei ollut oikein hyvä: -Mitä yhteistä on hiilellä ja lotalla? -Molemmat ovat jylsijöitä! Seuraava vitsi oli hyvä: -Mitä turkkilainen tekee jalkapallo-ottelun puolivälissä? -Perustaa jalkapallokentälle kebabkioskin. Ei se varmaan noin mennyt sanasta sanaan. Se vitsi voitti itse asiassa koko kilpailun. Toinenkin vitsi voitti: -Aleksi (Tällainen sisäpiirin vitsi, eli jos et ole partiossa, et ymmärrä sitä.).
Oli siinä myös "Minä rakastan sinua", leikki ja kilpailu, missä piti tuoda haluttu esine kilpailun vetäjälle.
Pienen iltahartauden jälkeen sai jäädä paistamaan vaahtokarkkeja ja makkaraa nuotiolla.

 Ilta oli mitä kaunein. Aurinko heijasti säteitään pimenevään metsään.
 
                                                                                                                                                                        Seuraavaksi paistoin lättyjä, mutta mikä kummallisinta, minua ei väsyttänyt olleenkaan, ei yhtään. Niinpä valvoin koko yön kavereitteni kanssa  kodassa. Eipä siinä mitään. Tosin menin nukkumaan joskus kolmen aikoihin, koska suurin osa oli hiljaa ja kaksi muuta pitivät tuijotuskilpailua. Heräsin siinä aamu kuuden aikoihin ja palasin kotiin. Oli siellä vielä pari tyyppiä hereillä. Myöhemmin  päivällä oli sitten leirin purkaus, siivoaminen ja siinä se leiri sitten menikin. Loppujen lopuksi olen ihan tyytyväinen leiriin. Se oli ehdottamasti paras kesäleiri, missä olen ikinä ollut! Kiitos kaikille leirillä mukana olleille.
Seuraavaan kertaan :D